Klaar terwijl je wacht

Originele onderdelen

Met en zonder afspraak

Transparante prijzen

Betalingen


Waar kunnen we je mee helpen?

Start een gesprek

Betalen

Ruilen en retourneren

Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop bij ons in de winkel, kan je binnen 7 dagen met jouw betaalbewijs het artikel terugbrengen. Het is hierbij belangrijk dat het product ongebruikt is en in de onbeschadigde verpakking zit waar deze in was geleverd. Let op! Dit is niet mogelijk voor onze geleverde diensten. Indien je een probleem hebt met een reparatie, kijk dan onder garantie

Hebben jullie cadeaubonnen?

Momenteel hebben we bij GSMMAKEN geen cadeaubonnen.

Wat is jullie rekeningnummer?
Op alle nieuwe producten geven wij 24 maanden garantie.
Indien je bij ons een tweedehands / occasion koopt, dan staat er op de bon hoeveel maanden garantie er op jouw apparaat zit. In alle gevallen geldt dat de garantie ingaat vanaf het moment van aanschaf.
Facturen en contantbonnen
Op elke reparatie / omruiling geven wij 3 maanden garantie.
Dit gaat in vanaf het moment dat je bij ons afrekent.

Waarom geeft gsmmaken 3 maanden garantie?
Alle onderdelen die wij inkopen bij onze leveranciers worden geleverd met maximaal 3 maanden garantie. Voor een omruiling geldt hetzelfde, ook hierbij krijgen wij 3 maanden garantie en geven dit ook daar aan de klant.

Indien je een klacht hebt met betrekking tot jouw reparatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij de klacht alvast kunnen registreren.

Op welke manieren kan ik betalen?
Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop bij ons in de winkel, kan je binnen 7 dagen met jouw betaalbewijs het artikel terugbrengen. Het is hierbij belangrijk dat het product ongebruikt is en in de onbeschadigde verpakking zit waar deze in was geleverd. Let op! Dit is niet mogelijk voor onze geleverde diensten. Indien je een probleem hebt met een reparatie, kijk dan onder ‘garantie‘.
Heb je hulp nodig of heb je vragen?

We helpen je graag verder via onze live chat.

Start een gesprek

Vind uw toestel snel