Skip to content

Over ons

gsmmaken

Reparatie van Smartphones, Tablets, Laptops en iPhones in Hasselt – onze specialiteit!

Gsm Hasselt is gevestigd op de Maastrichterstraat 1/Bus 6, 3500 in Hasselt. Ons motto luidt “Snelle en Hoge” kwaliteit service. Sinds 2004 zitten we al in de smartphone reparaties. Hierdoor zijn we een hoog gewaardeerd bedrijf in onze tak van sport. Voor al uw iPhone, Smartphone, Tablet en laptop reparaties in Hasselt en omstreken bent u bij ons op het juiste adres.

STEL GERUST EEN VRAAG​

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de populairste reparaties?

De populairste reparaties voor telefoons en tablets zijn: Scherm reparatie, waterschade, glas reparatie, batterij of accu vervangen, iPhone herstellen, onderdelen vervangen en het reinigen van smartphones.

Wat is jullie adres?

Gsm Hasselt is gevestigd op de Maastrichterstraat 1/Bus 6, 3500 in Hasselt. Kom gerust langs om uw toestel te herstellen. .

Maken jullie gebruik van Orginele onderdelen?

Waar mogelijk is, gebruiken wij originele onderdelen. Wanneer een origineel onderdeel niet meer leverbaar is of nog niet te krijgen is, zullen we dit eerst met je communiceren. Voor iPhone-display-reparaties kan je zelf de kwaliteit kiezen. Dit hebben wij gedaan om verschillende prijsklassen aan te kunnen bieden.

Kan ik wachten op mijn reparatie?

In veel gevallen zijn onze reparaties klaar terwijl je wacht. Wij hebben daarom ook een wachtruimte ingericht waar je op jouw reparatie kan wachten. Reparaties die 1 uur of zelfs 2 uren duren, zien wij ook als ‘klaar terwijl je wacht’. Je reparatie heeft soms wat meer nodig dan een andere. Daarnaast zitten wij midden in een winkelcentrum waar je genoeg andere winkels een bezoek kan brengen.

Hoelang is mijn garantie geldig?

Een garantie kan 3, 6 of 12 maanden gelden. Dit verschilt per toestel.
Indien je bij ons een tweedehands / occasion koopt, dan staat er op de bon hoeveel maanden garantie er op jouw apparaat zit. In alle gevallen geldt dat de garantie ingaat vanaf het moment van aanschaf.